November 27, 2010

Sekarang Rasa Lebih Tenang

Aku da habis exam!!yeah...paper terakhir aku Business Law semalam, lepas je kluar dewan, pergh...rasa lega yang amat..hehe...agak boleh jwb jugak la soklan yang diberi, tapi ada 4 paper aku yang memang ntah ape2 je aku jawab, disebabkan oleh demam teruk!! bukan untuk menjadikan alasan aku untuk tidak menjawab langsung soklan, tapi pening kepala yg amat,aku tak dapat fokus betul2 untuk paper International Marketing, System Analisis & Design, Operation Management dgn Internet Technology. 

Tapi semua da berlalu, aku cuma harapkan kejayaan menanti aku lepas ni. So, skang kt UMS ni da start cuti semester. Student yg da abis awal exam da tentu awal2 lg dorng da berambus awl..sunyi suda kampus UMS KAL yang indah ni..hehe..

Ni adalah exam aku yg terakhir di UMS ni (insyaAllah) sebab ni semester aku yg terakhir dan 6hb 12 ni da start praktikal. Jadi, akhir bulan 2 nanti baru la aku boleh balik semenanjung.yeah...ganu, tunggu aku...!!
tiket flight pon da bli wo0o0..heheh...

pape pon, wish me luck ya frenz...hope i cn get a good result 4 this sem.! =)

ni la bangunan UMS Kampus Antarabangsa Labuan... ^_^

4 memBebEL:

farhana hanafi said...

hahaha.. skema ko ltak gmbr umskal kt cni. lalala~~ eh! ko jgn mndi pantai tau!

Sky8Men said...

hahaa...bese ...bangunan kesayngan bah ni..haha..
eh..xla..aku skang standrd tinggi cket..mndi kolam...haha

nama.aku.lynn said...

1st time tgok rupa ums=)

Afizz said...

macam tu la nikmat lepas habis exam kan? ;)

Entri Terbaru
Trillian 5 - Social Network Client dan IM Dalam Satu

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails