November 20, 2010

Photoshop FAIL!!

Dunia sekarang lebih mudah untuk menipu orang,
teknologi photoshop mampu buat benda yang mustahil jadi real...
tapi biasa lah, manusia nak menipu pon, agak2 la kn...hehe..

gambat kat bawah ni, kat mana korang rasa ade sumthing wrong?hehe..

jom main teka2..ahakz...

8 memBebEL:

Nana iidyLL said...

dlm ketinggian mcm tu, angin pn mst kuatkn...
errrrrrr
boley ke nk bnafas???

salem:D said...

reflection kat kpalterbang tu!!!! btul x? hehe

admin said...

nana : yup...itu pon ikt logik btl jgk..

salem: ahakz...btl3...bijak2...hehe

Asrol Mania said...

cpat sgt la tuan tanah ni bg jwpn.. x smpat aku nk jwb jugak.. umphh..

admin said...

ala...yeke...xpe2..nt wt teka-teki len...cpt2 ler jwb..haha...

kukin said...

haha kalau betol dia buat mcm tu dia mst da jadik superman kene tiop angin kat atas tu : )

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

hahah alah being creative ape salah nye.. kalo ade sape p.cy gmbar tu btl mmg DUMP ah org tu kan

Anonymous said...

alah..sebab tie dye separuh kaler biru

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails