November 18, 2010

Siapa Nak Jam Macam Ni?

Memang stylo giler la kalau ada jam macam ni 1 kan..?cool je..jom layan...


jam buku...yang mmg aku rasa cool....



ni jam yang lain dari yang lain...xnak aku jam macam ni..haha...


oho..yang ni sape2 nak improve dia punye math, bole la simpan...hehe..


jam di t-shirt...bole menarik perhatian awek2 ni..haha..


ni jam mesra alam, cuma guna air je.hebat kn?korang just isi air then msukkan sedikit garam dalam air ni...pahtu air ni kena ganti dalam 2-3minggu sekali..COOL kn..? =)


yang ni sesuai plak utk sape2 yg xkisah pukul2 brape..haha...whatever....


6 memBebEL:

cik zaza said...

jam yg ketiga..
gile pndai maths sesape yg ada jam camtu...stiap kali nk tgk jam kne kira dulu..haha

Asrol Mania said...

whoa... menarik btoi jam...

Jangan klik

salem:D said...

watever.. syok lak kalo ade jam uw.. nice larh :D

mv medi said...

jam 1st

nama.aku.lynn said...

vote for the 1st jam!=)

L Y N said...

suka jam pertama tuh :D
hahaha, kalau ak pkai jam ketiga.. comfirm pandai terus

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails