November 02, 2010

Final Exam, Praktikal Dan UMS

 
Final exam aku yang mmg final...maksud aku, ini lah exam aku yang terakhir sejak aku belajar di UMS nih.
macam-macam perkara aku lalui sejak aku daftar di UMS ni pada tahun 2007. Walaupun semasa aku dapat surat tawaran belajar kat Sabah ni, mula-mula ingat aku memang kampus kat Kota Kinabalu, last2 UMS ni ada lagi cawangan dia di Labuan....
 
korang tahu ke sebenarnya labuan ni kat area mana, dan macam mana rupanya Labuan nih.?sumpah,aku memang xkenal labuan ni camne sebelum ni..rupanya2,Labuan adalah sebuah pulau yang bebas cukai,sama mcam Langkawi la. dan yang lagi best, Labuan ni adalah sebuah negeri iaitu Wilayah Persekutuan sama macam KL n Putrajaya..kalu nak tahu lebih lanjut, search la pakcik Google ye..hehe..

selepas exam final ni, aku kena g praktikal pulak then baru la konvo...sedih juga rasa da xlama nak tinggal kat Labuan yang FREE TRADE nih..hehe..coklat murah,mutiara murah,rokok murah( tp aku xmerokok..huhu) dan segala2nya la...
 
 
 Final exam aku start 9hb.11 sampailah 26hb.11.....dan aku praktikal start 6.12.2010 sampaila 12.02.2011....aku tahu semua kawan2 di IPT lain pun sekarang tengah bertarung ngn final exam masing2 kan..?AKU UCAPKAN SELAMAT MENJAWAB EXAM, & bUAT YANG TERBAIK!! doakan untuk aku sekali ye?

16 memBebEL:

Mira Azmi said...

good luck ! :)

=) said...

cantik ye sabah. i tak pernah pergi lagi. teringin sangat nak pergi, apakan daya cuti slalu takde yg panjang.
anyways, all the best exams. lepas exam buat apa?
salam dari melbourne :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

good luck..
wah....tak sangka yer labuan rupanya pulau....

jaga diri ditempat orang yer dik

Sky8Men said...

Mira: thankz ^_^

=) : wah..jauhnye dtg..dr Aus.huhu..
xpela..at least da kt Aus tu...lg best dr Sabah..huhu..best gk cni..lps exm 2 mnggu sy prktikal, tp 2 minggu nk guna untk pusing2 sabah...

Siti Ruhayu: macih2...yup...sy pon dlu xtau dlu Labuan ni cmne..hehe

♥yaya♥ said...

gud luck juga..btw nak tanya...tajuk tu kat mana salah..tolong bantu...yaya rabun :p

sebelas said...

guud luck exam :D

sebelas said...

guud luck exam :D

Awangku said...

Labuan tu dkt dgn kampung saya.. Sy tinggal d Kg.Menumbok.. ala.. tmpat feri nak p Labuan tu hehe..

Apa2pun gd luck exam ya.. sy xda exam dah hehe.. just tgu surat cinta dr KPM g.. lmbat bebenor

Affieza said...

Org TERENGGANU dtg nk pnuhkan kotak komen ni...huhu

_aLiaHwaFa_ said...

all the best yaa~ :)

AiTotYati said...

hai hai,

Ai buat lawatan balas.

selamat exam ye. adek Ai pun di UMS kk.

blk sememanjung bile?

oh btw, dh follow u dah (^_^)

julianasuparman said...

follow u back...
wah...leh la belikan sy mutiara, coklat n pe2 la murh kat labuan ye...=D

julianasuparman said...

anda di tag...sila ke blog sye =D

- zuriey - said...

goodluck n do the best

farhana hanafi said...

all the best kamal! hehehe :)

Awangku Johan said...

gd luck exam n prktikalnya ya.. mudah2an get A

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails