November 19, 2010

Celcom BB da sampai LIMIT!!

Ini la problem kalau guna broadband ni..
sekejap je da sampai limit dia 5GB..
nak berbelog pon xde mood camni...huhu.
aku tau, dlm 2 minggu ni memang aku banyak update blog, blogwalking..n buka banyak blog yang berat2..
tapi kalau xbwt cam2..cmne nak up traffic n cri blogger baru kan.?xkan nak duk diam je tunggu orng datang blog kita kan..?kalau blog aku da popular cam blog Bro Ben, Mama in red (btl ke aku sebut ni) ok la juga..xpayah la nak g blogwalking lagi...ni blog pon stahun jagung lg..uhu...


terpaksa la aku hadkan blogwalking aku buat smentara waktu...sori ye blogger2 sekalian....hamba terpaksa menghibernatekan seketika diri gua daripada berblogging..kalau x, nak bukak fesbuk pon, tunggu sampai ular berkaki pon belum tentu lepas..ahakz...
 
p/s: sekejap je hibernate pon, tapi lau korang singgah blog ni, akan aku try utk lawat blk blog korang..
       jgn ler korang risau k.. =)

5 memBebEL:

kukin said...

sama la kita ! saya pon selalu mcm nih =.="

Anonymous said...

Hello, you site is very funny he told me to cheer up .. Merry Christmas.

Anonymous said...

Merry Christmas and Happy New Year, may all your wishes come true!

Anonymous said...

Merry Christmas and Happy New Year, may all your wishes come true!

Anonymous said...

Keep up the good work. general health

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails