November 15, 2010

Kapal Yang Menakjubkan

Wokeh..
hari tuh aku ada post pasal trailer yang sangat menakjubkan...
beliau boleh angkut apa2 je yang besar2...boleh klik SINI untuk tengok..
jadi, hari ni nak post pasal kapal pulak la..
boleh angkut benda-benda besar cam lori aka trailer juga..tapi di air la...
     layan...~~


ohoo..kapal angkut kapal..


amik ko....


menatang ape nih...?


da macam angkut bola golf besar pulak..


wth?




ape nih..meja ke..huhu


 hah...kapal selam pon biase derr..


ni lagi besar..huhu


hoh!!


mcm yang kat ats td je..



2 memBebEL:

Asrol Mania said...

Fuyyoo... Betoi ka? Ke photoshop..? hehehe...

Asrol Mania

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

gambar tu sume btl.. ade masuk kat discovery channel pasal kapal ni.. mmg die di reka utk angkat kapal or oil rig..

tempat kapal angkasa atas laut pun keje die yang angkat

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails