November 13, 2010

Google Bertukar Wajah

Salam semua..
baru je buka laptop nak online td, baru perasan logo Google da berubah..
korang perasan x..?


klik gambar untuk besarkan....


korang pon jadi camni juga ke..?
bukan la nak heran sgt pon...
cuma cam lanun je ni..
setahu aku, Google memang selalu tukar logo dorng kalu ada menyambut hari2 tertentu cam Krismas n so on
tapi ni gambar lanun..?apekan..?xkan sebab aku selalu tengok cite One Piece(cte katun psl lanun) kot..?haha..
sape tahu citer tu,..angkat tangan..ahakz....pe2 pon....tlg jelaskan plez......

9 memBebEL:

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

logo to sbb dorang sambut Robert Louis Stevenson 160th nye Bday.. aku pun tak kenal sape mammat ni..

mgkn pirate yang berjaya zaman dl

Sky8Men said...

owh..bole plak cm2 ek..huhu..thankz 4 dat infrmation...^_^

sabree hussin said...

google pun nak kan pembaharuan, wakakaka

google pun kejam macam lanun jugak, suka2 je banned akaun adsense aku

Sky8Men said...

ha...pkai je nuff....hehe...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

biasalah en google..macam2 dia leh cuba pakai....

hehheheh...dah gooooooogle katakan...

KBSM said...

aku pun tak tau lol

azhar said...

takkan diorang sambut hari lanun kot..hahah

Sky8Men said...

Siti Ruhayu: ahakz..tau xpe..mcm2 dia nk ubah...=p

KBSM: sme ler kite..T_T

azhar: 2la psl...ntah ape2 je..hahaha

ofcuz said...

kan selalunya memang diorg suke main tukr2...
t tggu la pulk google jenis santa claus..haha

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails