April 26, 2010

tidur adalah benda paling best



Huagghhh..
opss..sori,baru bangun ni,

lena betul aku tidur petang ni,sebenarnya tido tengah hari tadi lagi,
lepas balik exam tadi,makan jap,blogwalking aroung 1/2 jam,
sedar2 dah terlena sambil diulit lagu jiwang dari laptopku..huahaha....
maybe penat sangat memerah otak pagi tadi,                                               
tapi serius, boleh tahan gila soalan exam tadi,
pagi tadi paper Sales Management,
ditambah plak dengan ada amoi duk depan aku ni xreti nak pkai skirt leklok,
senang2 je aku "cuci pahala" aku yang sememangnya kurang ni ..haha
kalau tengok benda 2 dapat ilham nak jawab xpe gak,ni makin blur..kihkihkih~~(tengok secara xsengaja eh..jgn pk lain.. =p )

jadi tinggal 3 paper je lagi sebelum aku balik kampung bercuti
korang ni yang kat uni lain aku rasa mesti da lama balik kan..?
rindu gila nak balik ni,
bukan ape,excited nak balik wat lesen kereta plak..haha...
jelous gila ngan member2 yang da ada lesen...
huhu..aku "home sick".....hanya bertujuan nk wt lesen..hahaha...
wekkk.. =p ade aku kesah?hehe

membebel plak aku petang2 camni,mesti korang rasa nak je sekeh aku kang?kihkihkih...

6 memBebEL:

Ery Farieha said...

aku pun ske tido
lbh byk tido dr study
ahahhaha

Sky8Men said...

haha..bese la 2...da tau ade exam pagi..tapi still duk membelog lagi smpai pg2.. =p...mne ngntuknye..hehe..
tido adalah bnda pling best slain mkn..kihkihkih

H@n$ Xy said...

ho6..tido yg lena~~rehatkan minda..

zumiela7 said...

tapi kan, dpt tdo lps penat2 wat keje, lagi syok drpd skdr tdo saje2 sbb xde keje...mmg optimumla kepuasan tu...

sky8men said...

H@n$ Xy:^_^

zumiela7: ya..btl 2..ble bgn je..rse puas yg amat..hehe

Aq Waeda,,, said...

btul2,,,lagi2 time lps exam,,mmg syok r tido,,,weeeeeee

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails