April 23, 2010

oh..sangat cemburu ngan Abg Ben





Macam best je tengok blogger2 yg dapat award la,
otai2 pergi ziarah blog diorang la...
macam2 lagi la,
blog aku bila lagi diorang nak teroka ek?hehe
al-maklum,orang baru macam aku ni...
banyak lagi benda yang aku perlu baiki,
tapi, harap adela otai2 yang dapat tengok2 blog aku ni,
dapat la jugak naikkan rating n traffic kt blog ni?ke guane?
abg BEN ASHAARI,
aku kagum jugak la brader ni banyak idea dia nak post setiap hari,
bukan 1, tapi setiap hari ade je post yang walaupun nampak simple, tapi tetap dapat tarik orang baca dia punya idea...kagum aku!huhu..
korang yang masih xtahu lagi siapa dia brader Ben Ashaari ni...leh r tengok dan follow dia kat  
kalau ada masa singgah2 la ye kt blog sy yg xseberapa ni... =p

20 memBebEL:

AISHA SAAD said...

nak bangga kejapp boleh??
AKU BARU DAPAT AWARD!! haha.

maap buat hg sedih lagik, ngeh2!

aku blogger baru jugakk.
aku rasa petua penting mesti mau rajen koott!!
maka, rajen2kan diri okk?? hehe

BudakHitam said...

tingkatkan usaha!! nak harapkan orang susah sikit la kan? itu lagu tu..kalau boleh jangan autoplay..nak letak boleh tapi biar readers ade option..hehe

Sky8Men said...

aisha: heee.....tania2..hehe...=p
rajin dr segi cmne 2 ek..?

budakhitam:huhu..2la..ri 2 da bwt utk x autoplay..tp xjadi jgk..cmne ek..?

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Ngeee~

banyakkan bel0gwalk di bel0g senior tuk dapatkan tips :)

hie newbie :) aii p0m newbie gak :)


kamu. sila p0p up k0men n buang word verfcation iyew. sukar nak post komen :) Tengs

fArrAh nUr AmIrAh said...

gmbar mmg xde kne mngena..
hahakss.. ;D

Sky8Men said...

miss loly: hiii gk...pop up komen bkn mkin myusahkan lg ke..?sy rsa sy da buang word vrifcation 2...still adal g eh../xpe nt sy ekjas..

Farrah: hehe....btul..gmbr mmg xde kena mngena.. =p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

X dear :)

p0p up k0men lagi better :) Tapi ikut kamulah :)

me newbie gak. bawu setahun :) Newbie lah tu :)

Sky8Men said...

ngeee... =p
nt la..sy msih bru lg..nt lme2 bru tkr.. =p
owh..tp da byk fllwer 2...sy jrang update blog..bru2 ni je rse smangat cket nk membelog..hehe
pe2 pon..salam prkenalan dr NEWbie here..hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam singgah dari blog ben..

wah....patulah ben kata header lama...yer lah eik...memang banyak memory si ben tu...

Afizz said...

saye yang dah berblogging setahun pon baru dapat 109 follower... Tu la saye pon cemburu jugak ngan Encik Ben tu... dah la dapat traffic tinggi hari-hari...

Jom Melawat MemoriSeorangMuda.. :)
memoriseorangmuda

Mat Gebu said...

Salam kenal juga utk tuan punya blog dari mat gebu - DTS (Dapur Tanpa Sempadan)..

nurazzah8 said...

Salam ziarah dan salam kenal dari kak Azzah8... nak bagi cadangan boleh? gambar header tu kalau boleh ambiklah gambar real punya kat kampung, ada rumah atap rumbia, mmg kampung lah...pastuh tempek jadi header..baru ngam dgn tajuk header tu...

hehhe..sekadar bagi cadangan...

Jom ke blog akak... ada GiveAway... boleh dapat hadiah buku/novel best ...

AiTotYati said...

pin pin.....

Ai datang ni (^_^)

BisKut ChiPmOrE said...

biskut pun baru jugak..setelah membersihkan isi2 perut blog lama..
so masih merangkak kembali sebagai blogger baru

Nur Mudrikah said...

pon2...sy datang ziarah..
sy pon blogger bru jgak.
same2 memeriahkan dunia bloging..

Sky8Men said...

thankz alll...... ^_^
kak Azzah8: thankz utk cadangan tu...mmg egt nk tkr,sbb bru tkr tmplate,jd xde mse ag nk edit2 header tmbh lg nk exm ni...pe pon..macih =)

eiela said...

salam singgah dari blog ben jugak nih.. singgah la ke blog newbie jugak k..

EzzEddin said...

benq..eh ben ashaari memang Hot!!!
ko pon boleh Hot cam dia, :)

Bukan Gadis Comel said...

waaaa! Abg ben dah promot blog! Bestnye!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

En Ben dah promote..jap je leh dpt ramai follower tau..LM dpt kumpul 400 follower dlm masa sebulan..semua tu dr bantuan blogger2 otai.

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails