June 21, 2011

Basuh-Basuh Time~~

hohoi......pekabo sume?selamat pagi aa....
1st Sky8men nak ucapkan takziah kepada kartunis@editor Ujang yg telah meninggal dunia...(alfatihah)
mood hari ni agak baik, 
pagi tadi bangun p hantar adik sekolah,
terus pegi pekan isi minyak motor penuh...
pagi2 elok isi minyak motor,sebab minyak masih sejuk dan tidak banyak wap2...
tapi lau isi tengah hari/time panas,banyak wap masuk dari minyak..?
kan da jimat lau isi pagi2...hehe..


jadi balik je terus basuh2 motor,
da lama xmandi kuda putih aku ni...
padahal tuan dia pon lom mandi lagi benanya..haha....

itu jela nak update hari ni...xde gambar pelik2 or aneh untuk post kali ni...hehe..
salam.. =)

4 memBebEL:

kak lang said...

waaaahhhh, kuda putih kama tu ensom lew...hehehe

Hans said...

wah
rajin basuh moto yer
bagus2

Wanita Sensitif Kan? Setuju Tak?

Hasdin said...

mesti,mesti cuci...kekasih awal dan akhir...boleh thn moto bro...

Sky8Men said...

hehe..thankz..moto stended je 2.huhu

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails