May 01, 2010

Selamat Hari Buruh


Selamat Hari Buruh la utk beloger2 yg bekerja 2...
cm aku ni still student...
xde nk kisah pun hari buruh ke x..
tp klu hari buruh..cuti kn..?itu yg bez..wakaka
benanya xde pon nk cte psl hari buruh ni..
nk cte psl ibu aku a.k.a "ma" aku pnggil dia kat uma... =)

tertengok kt blog MyraRahim entry psl ibu
jadi, ats dasar perasaan syg yg amat kt ma aku, ayah pun aku syg jgk,,
jgn mare ye "bak" (pnggilan utk ayh aku).
mne la tahu ayh aku tetiba je on9 buka blog aku ni..hahaha...
xpsl2 je kna ptong elaun.. =p

ma aku adalah ibu terbez n tersporting di dunia la....walaweh...
wlaupun beliau ni kuat la membebel,
tp wat 2 do kn..da kaum wanita cm2.. (jgn mare ye wanita2 d lua sana..) =p

masakan dia adalah terbez,
slalu aku blk kg cuti sem,
aku la yg jd sumber rujukan beliau ni..hahaha
yela, beliau ni tnya la aku nk msk ape tngah ari ni,
tp bkn aku yg msk..aku juz cdangkan menu je...n tlg mkn.... =p

aku ni xde la ank baik pon,slalu lwn gk ckp dia,
tp beliau ni dah syg ank dia sorng ni....snggup mngalah ngn aku..huuu..kejamnya aku terhadap beliau...

jadi sempena Hari Buruh sedunia ni,
nak ucapkan la Hari Buruh kat ma aku ni wlpun beliau keje juz full time suri rumah,
tp beliau xpnh la nk cuti2 dr wt keje umah ni...bgskn beliau..?aku je yg xbgs coz x tlg beliau wt keje umah..hahaha

walaupun aku da slh sasarkan hari Buruh ni,,
ptot wish kt Bak aku la kn sbb beliau je yg keje, ma aku duk lepak umah je,
tp,ttp nk wish kat Ma aku jgk...hehe..

itu jela,Ma...  I love U   ....
nk ckp dpn2 xbrani,nt dia ckp aku demam kura2 plak kn tetiba je wt prangai pelik..ahahah...
ptot post time hari ibu,tp disebabkan otak aku sewel cket coz overnite mlm td,jd Hari Buruh pun bolehla..hahaha...

dlm hati ada taman........... ke?hehe

10 memBebEL:

APAN said...

bagus r tu bro...
x salah pun bgi aku....
sme r sambutan maulidur rasul....
jngan la sambut time hari maulidur rasul je....
semangat bawak sepanduk besar2....
hari2 lain nape xnak wat camtu...
lbuh kurang cam tu la....

tumpang lalu...

Ismail Noh said...

Cayaah bro, macam inilah yang kita nak :)

http://akuismailnoh.blogspot.com/2010/05/in-reg-blog-sky8man.html

pinkroses said...

ko mmg sewel kamal...
dLm hati ada TAMAN erk...huahahahahaaaa.....

Sky8Men said...

apan: itu la psl..bnda2 ni kte na amalkn slalu..xleh fokuskn ari2 trtntu jekn..tp wat 2 do..sifat mnusia ssh nk ubah kn..

Ismail Noh: wah...da DITERIMA! TQ BRO...

Pinkroses la sgt:hahaha..ko la sewel... =p
aku xupdate kt fesbuk pon ko tau ek ade entry bru.. hehe

Ismail Noh said...

Sama-sama, cuma nak update. ni link terbaru.
lappy bengong sikit tadi.. :P

http://akuismailnoh.blogspot.com/2010/05/in-reg-blog-sky8man_01.html

Sky8Men said...

oo..nape ngn link td...bkk ok je pon..huhu

MyraRahim said...

:m: hehehehehehehehe.
budak baik ni. dengar kata mak bapak kan?
ekekekekeke :)

skyjuice said...

xdpt sambut ari bruh pasal xbekerja...:(

Athirah Ibrahim said...

auwhh. saya juga sayang mak ;D

dalam hati ada taman jugak haha

sky8men said...

MyraRahim: yezzaa..tau xpe..ahahha..

skyjuice:huhu..sme la kte... =p

athirah ibrahim: hahaha....ada taman jgk?bgs2... =p

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails