May 08, 2010

Award untuk aku..gembiranya... ^_^v

Salam semua
gembira juga rasa hari ini,
bukak je blog da dapat award dari 
apa2 pun trime kasih diucapkan kepada beliau coz sudi tag saya untuk terima award ni..

   
Award ni untuk "beautiful blogger" 
tapi aku ni lelaki,nak ckp beautiful mesti la x kn.
hensem jauh la sngat....
kalu nk cakap blog aku yg beautiful, yeke?
aku tgok cam berselerak je..haha..

Tapi orang da bg..aku trime la dengan penuh suka ati.. ^_^
thank Nouroul


Jadi,kerja aku sekarang:

1) kena wat post pasal award ni (da buat)
2)  copy gambar award cam kt atas 2 (da buat)
3) bg la ucapan cket dan bg link orang yg bagi award kat korang 2.. (selesai da)
4) kena la tag 15 orang yang aku nak kasi award ni plak.. ^_^ 

  1. p3perak
  2. Raudah 
  3. gadis desa 
  4. Masmarina 
  5. Aindeluvlyangel 
  6. HairiAks 
  7. Fanurami
  8. captain asyraf 
  9. tiefazatie 
  10. shima amieza 
  11. mish lollipop 
  12. ierahaziera 
  13. mimpi syakila 
  14. fara 
  15. Mr. A  

Jadi itulah senarai2 yang aku rasa memang sesuai la terima award ni.. ^_^
Anda telah di Tag, jadi buat post korang sendiri ye untuk award ni.
lebih kurang yang macam sy buat ni la..wokeh? salam... 

14 memBebEL:

.Nouroul Najieya. said...

hahaha mata saya mengata kan blog awk cantik lg menarik!hehe^^

asfz lily said...

taniah..
weee :)

tiefazatie said...

tahniah..=)
wah..awk bg award plak kt sy ek..
tq..=)
beautiful ke??hihi

NONENG said...

Walking here.

heee tahniah :D

Sky8Men said...

huhu..macih2 sume..sori la,ada yg lmbt bgtau dia tlh di tag sbb de keje td..

nouroul: hahah...klu puji ikhls 2..sy trime la..haha...

asfzlily & noneng: macih2... ^_^

tiefa zatie: yup...mmg sesuai.. =)

nazreenhashim said...

erkk.
kene tag lagi.
masuk buku tiga lima ya bro..
nati cukup bulan aku bayar.
wakakaka..

Sky8Men said...

kihkihkih..bole bah klu ko (ayt sabah)

ehehehe

tiefazatie said...

tq2..=)..malu sy..hihi

Sky8Men said...

=p hehe

ierahaziera said...

tq bg award...
akan disettle kn nnti yer...hehehee

Sky8Men said...

boleh bah..settle jgn xsettle..hehe

tiefazatie said...

u hv been tag tau!nt jgn lupe amik kt blog sy ek..=)

fara said...

tahniah dapat award..tenkiu2 awak bagi sy award hehe..terharu nih.1st time dapat award

Sky8Men said...

fara: hihi...sama2...

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails