January 05, 2012

kerja oh kerja...dan hijrah..!!

hohoii...berhabuk da belog aku ni..lame sangat xupdate disebabkan kemalasan...
Tahun lepas (2011) ..cewah macam da lame je (padahal baru 5 hari je masuk tahun baru), sky baru je tamat study bulan 2, dan konvo pada bulan 11 hari tu, leh bayang la bape lama sky tanam anggur xberbuah..huhu...

then lepas je konvo, balik konvo xsampai 2 hari terus dapat temuduga kerja,otomatik dapat kerja, so sekarang da dapat kerja la..setelah 3 tahun lebih menuntut ilmu kat sabah nung..huhu....ni kerja pertama la..pengalaman pertama yang nak sky kutip banyak2 pengalaman setelah bergelar lepasan siswazah...weweiit.. =p 

So, itu jela nak cerita..haha..sky da dapat kerja, jadi siapa2 yang baru habis belajar tu, sabar2 jela eh..kerja tu banyak,cuma kena pandai cari dan banyak2 bersanar serta berdoa la... pape pon..sky skang kerja kat Putra Heights,ohoii..siapa yang duk dekat2 area sini,..meh la datang lawat..haha.....


aaa...ni hijrah ku..dari Kuala Terengganu ke Selangor...
tak de la jauh sangat...tapi pape pun..hijrah 2 penting kan2..?gegeh..bebel plak aku...da..nak sambung wat keje...ZzZZZzzzzz....

1 memBebEL:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails