July 25, 2011

~~ "GiveAway CoNTesT RaMaDhaN~~by Sky8MeN n StiLL AliVe

ini adalah sticky post!!!
sila scroll ke bawah~~
untuk entry terbaru~~



wonderpet...wonderpet...kami datang!!
Membuat contest untuk semua orang...hehe!!
Okies...cm ne citenye..
Sky dah bersepakat dengan Cik Still Alive
nak adakan contest atas contest..
ada paham or penin2 ag pe yg kitorang maksudkan??
It means KAMI sepakat  nak korang
Fikir idea yang menarik untuk dijadikan tajuk contest
Jadi,sape yang dapat bagi idea terbaik, KAMI ambil idea 2 dan buat kontest dari idea pemenang tersebut.
Ini adal contest pertama untuk belog ni dan belog Cik Still Alive....harap korang support di smping dpt adiah yg mungkin akan ditambah lagi nilai wang tersebut.. =)

Syarat2 PENTING tapi senang :
1.          Mesti menjadi FOLLOWER cik STILL ALIVE dan encik SKY8MEN
2.         Buat tajuk entry tentang CONTEST ATAS CONTEST STILL ALIVE & SKY8MEN.. (copy paste je entry 2)
3.          Letakkan banner kt bhgn atas entry trsbut seperti yg kami paparkan kat atas nung..(copy paste je) hehe (wajib)
4.        Tuliskan 2 tajuk yang paling menarik+sengal+mereng+sedey+gile+ n wat else sume dilayan!! 
5.         Tagkan 3 or lebih orang Blogger n pastikan diorang tahu tentang contest ni.
6.         Tinggalkan link post di blog cik STILL ALIVE atau encik SKY8MEN. (law ajen letak kat 2 2 blog pon dilayan)
7.   wajib LIKE FAN PAGE kitorang...
8.      syarat TAK wajib letak link http://zuraidahismail89.blogspot.com/ dan http://sky8men.blogspot.com/ di bloglist korang. 

Pemenang akan diadili oleh kami berdua...
Idea CONTEST yang paling cunn!!!
Akan dipilih sebagai pemenang contest ni..
2 pemenang akan dipilih..

HADIAH:
1)hankerchief yang dijahit nama STILL ALIVE  n  SKY8MEN (menarik =) )
2)topup RM20 mengikut prabayar yg korang guna


TARIKH AKHIR:
25 OGOS 2011 aka 25 RAMADHAN

law de masalah boleh pm kitorang..ngeh2
hope korang sudi join contest ni...
adiosss:-)

3 memBebEL:

tiefazatie said...

hye!ifa join!hihi

id follower n fb: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/contest-atas-contest-still-alive.html

tq !

Still alive said...

ampa kami tag ampa kat cnitau..


http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/08/contest-raya-datang-lagi.html

Nida said...

As-salam..

Kak Nida memeriahkan pertandingan.. moga ada rezeki kami sekeluarga...ameeeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/contest-atas-contest-still-alive.html

id follower: Nida
id FB: Nida Muhammadon

tq:)

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails