July 28, 2010

New Header

kalau korang perasan la, ade sumthing news kt blog aku ni kan..?
hehe...actually, bru je letak header tu, edit pape pon,copy link dr photobucket,
then masukkan dalam html tu..da ciap...senang.
aku dengki sebenarnya semua orang ade header cantik2, tapi aku letak header simple je la..
cmne, ok xkorang rasa..?macam nk promote diri sendiri plak kn?haha..
aku ingat nak tukar template, tapi cam banyak benda plak nak kena buat,
nak setting2 ape2 semua tu balik,jadi semalam aku letak header baru ni...
jadi sekarang aku da xrasa cemburu lagi ngn blogger2 lain yang ada header cantik2..
aku pon ade bai...haha.....maklumla,aku ni newbie lg,jd ble da ade header sendiri,
baru rasa blog aku ni mantap cket...kunun..hehe..
da, itu je untuk petang ni..boring sebenarnya,tu yang buat entry ntah ape2 je ni...hahaa....


(update: aku da tukar template baru, so, xde lagi header baru)

6 memBebEL:

velasrizal said...

ok gak pe hader ni..

Poligami Bukan Cara Kawal Nafsu ?

Ms. Ann said...

yer yer.. saya perasan header tu.. nice

Sky8Men said...

velasrizal : ^_^

ms.Ann: huhu..tq...

Rainbow said...

aku suke duh ko nyer header.. tingat mber aku yg addict ngn blue kaler ni..

looks natural.

i see the blue of sky and i think what a wonderful world

Sky8Men said...

oh really?aku pon mmg ske kaler2 cmni...lawa je...pe2 pon..thank da 4 komen.. ^_^

nice word!!

AngahSayang2314 said...

ooo baru punya ye..... tak perasan la

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails