June 16, 2010

benda yang patut ada dalam bilik air anda

Salam semua
Da lama x post en3 baru dalam blog ni
Da naik bersawang da org ckp..hehe..
so ni SKY nak share benda2 yg korang rasa patut ade,
scr xlngsung leh bwt korang rsa stylo je blik air korang 2 kn..hahaha..
layan.......
 
sabun mandian yang kuar ikt idung besar....



utk sape2 yg bz, gna la krts ngn pen kalis air ni utk catat ape nota


utk yg suke nyanyi dlm bilik air 2..disarankn guna yg ni bru stylo..haha



lampu kaler2 time mndi...boleh thn..hehe

 
 
ini xtau la bnda ape...dgr musik la kot coz ade ipod kt c2.huhu
 
 
utk lelaki je kot..sape yg tkot tercukur misai cntik 2..hehe pkai la bnda ni..xtau aku ape nama benda ni..



jadi, itu jela utk kali ni..arap korang bez tgk alat2 yg kreatif ni.. (^_^)

9 memBebEL:

liyana aziz said...

comel je entry ni tau, suka tengok gambar2 yg unik.. hahahah

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

smartt tehh....

khalidahmacambaguss~O_o said...

post lagi benda2 unik camnih...haha...best hape....;)

Sky8Men said...

liyana aziz: =) tau xpe..insyaAllah..tros la dtg slalu kt blog sy ni ye..hehe

A.Tajuddin: yupp....

K.M.B: bereh2...hehe

Lia3003 said...

ekeke, sangat nice..kalau lah ada kat malaysia, dah lama saya beli

Nina Nurziana said...

terbaik la ade bilik air camnih

fndrocka said...

benda yang perlu ada dalm bilik air aku...adalah...AIR.

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

EmmyLisPR@blogspot.com said...

I LOVE UNIQUE..
suka shower yg kalerful tu..nk jg...huhu

EmmyLisPR@blogspot.com said...

I LOVE UNIQUE..
suka shower yg kalerful tu..nk jg...huhu

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails