May 23, 2011

Tiket Kapal terbang RM0.10 SAHAJA??

hohoho...biar betik? xcaya ke..?percayalah...hehe...
ini iklan yang aku jumpa masa bukak laman web AirAsia.com tadi..
mula2 aku cuma nak check je tiket flite untuk aku berkonvo nanti bulan November.
Tapi terjumpa plak tawaran terhebat dari AirAsia ni....

Harga ni adalah tanpa caj bahan api...
Jadi sape2 yang rasa nak try rasa nek flite, leh la beli ni..berbaloi-baloi kot.haha...
Tapi sayang la,tempah tahun ni, tapi penerbangan hanya untuk tahun depan antaran bulan Feb-Jun 2012..
Xdapat la aku tiket murah nanti utk konvo bln 11.huwaa...


p/s : suke naik AirAsia sbb pramugari cun2...hihihi

2 memBebEL:

Still alive said...

waaa...patut dy suke study over de sea...
pramugari cun2 haishhh:-)....
hahaa...nak nek juga la lg ni:-)

namaakulynn said...

air asia kalau promotion gempaakkk.tapi tu la,tempoh nak book cepat sgtt,nak plan pon tak sempattt.=__=

Segalanya Tertera Di Sini..hehe...Jangan Takut aa =p

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts

Related Posts with Thumbnails